Follow on Bloglovin
CATEGORY: Året som gikk - 2012 | 13.01.2013 | 22:28

Året som gikk - 2012

Nå tenkte jeg å ramse opp noen av tingene Demi opplevde i 2012! 


 

PCAs vinneren for Favoritt Pop Artist - I januar vant Demi en People´s Choice Award for favoritt pop artist over artister som Beyonce, Katy Perry, Lady Gaga og Rihanna. Det husker jeg var både stort for Demi og Lovatics, ååh! 
London - Påska 2012 var Demi i EUROPA, LONDON. Herregud dette var i påskeferien og nå idag angrer jeg jævlig jævlig jævlig mye på at jeg ikke tok fly nedover. . . (eller oppover?!+!!+1!1?). Hun var der i 2-3 dager for å promotere Unbroken albumet!
 

Stay Strong dokumentar - 6. mars kom Demi ut med en dokumentar som heter Stay Strong. Jeg husker jeg gledet meg helt sykt mye til at den endelig kom ut. Jeg satt oppe hele den natten det var direktesending på den og siden den bare gikk på TV i USA den dagen så jeg fra et livestream på nettet. Klikk HER for å se den! Demi fikk masse fin respons til dokumentaren fra andre kjente kjendiser, ååh så glad og stolt jeg var på hennes vegner de neste dagene. . . 

 


 

Dommer på X Factor - Sånn rundt mars-april begynte ryktene om at Demi skulle være en dommer i X Factor å komme. Jeg husker det tok en stund før hun selv bekreftet det - og når hun først gjorde det var vi Lovatics skikkelig spente og gledet oss til å få se Demi på TVen hver uke i en periode. 


 

Musikkvideo - Give Your Heart A Break ble Demis singel og det kom ut en musikkvideo etterhvert! Hahaha husker jeg klikket fullstendig fordi jeg fant ut at den kjekke fyren som var med i musikkvideoen hennes er SVENSK! ! ! ! 


 

Secret Mean Stinks - Demi ble ambassadør for Secret Mean Stinks! Som dere vet er Demi jævlig  mye imot mobbing og Mean Stinks teamet gir blant annet anti-mobbing tips og lignende.  


 

Acuvue - Demi var en av artistene som ble en del av Acuvue konkurransen! 

  


Bildene ovenfor er fra en photoshoot med Acuvue! 


Turne i Sør-Amerika - Demi turnerte som vanlig (hehe . . . . . . .) i Sør-Amerika! I år ber jeg virkelig mine bønn om at Demi ihvertfall kommer ÉN gang til Europa!! Det går rykter om det så da får vi bare håpe at disse ryktene er sanne! 


 

Dette er en nokså kort oppsumering av 2012! Definitivt Demis år - er såå veldig stolt <3 Og jeg vet jeg kunne tatt med flere tinger og kanskje gått mer inn på noen av tingene, men dette har tatt mye lengre tid enn det ser ut som. . Håper dere likte innlegget og er takknemlig for at jeg i det hele tatt lagde et! 

 

-Julie