Follow on Bloglovin
CATEGORY: Ukens spørsmål | 16.12.2013 | 11:12

Svar på spørsmål

Kan dere begynne å skrive mer fortalt på bloggen? Istedet for bare det Demi har skrevet av hashtags og lignende? Kan vedkommende som har spurt om dette forklare litt dypere? Jeg er ikke helt med på hva du mener. . Som regel så blogger i så fall jeg om det meste som er nytt om Demi og jeg prøver så godt jeg kan å utdype det. Vi som blogger om Demi er også bare fans, så vi vet ikke noe mer enn det vi blogger om hvis du skjønner. Men gjerne forklar hva du mener!  

 

Er Staying Strong i Norge? Hvor da i så fall? Staying Strong er i Norge -  på flere butikker som selger bøker. Dere burde sjekke den nærmeste butikken som selger bøker der hvor dere bor, fordi det er forskjellig fra plass til plass. Det går også an å bestille den på cdon.no! 

 

 

Noen som har flere spørsmål?

 

J


CATEGORY: Ukens spørsmål | 02.09.2013 | 21:04

Svar på spørsmål

Hvilken kanal kommer X Factor usa til å være på i år her i Norge? Hvilken var det i fjor? X Factor kommer til å være på TV2 Bliss i år og det var på samme kanal i fjor. 

De tre første antrekkene ovenfor er antrekk som Demi brukte på X Factor i fjor og det siste antrekket brukte hun på en konsert hun gjorde på Good Morning America i NY i fjor! 

 

Julie


CATEGORY: Ukens spørsmål | 09.06.2013 | 14:02

"Hvor kan jeg se dokumentaren Stay Strong?"

"Hvor kan jeg se dokumentaren Stay Strong?" Dere kan se dokumentaren ved å klikke HER!

 

Julie


CATEGORY: Ukens spørsmål | 09.05.2013 | 22:43

Svar på flere spørsmål

Vet dere når det nye albumet kommer på Spotity? Altså så fort albumet blir tilgjengelig på iTunes tar det ikke mange dagene før det er på Spotify. DEMI kommer ut 10.mai (imorgen!!!), så det kommer nok på Spotify veldig snart! 

 

Kan du legge ut linken til Lovatic gruppa? Det kan jeg! HER

 

Hvor bor Demi? Vet dere hvilken adresse? Demi bor i en leilighet i Los Angeles, og nei. 

 

Vet dere om Demi skal til Norge? Det vet vi ingenting om.

 

Hvordan kan vi klare å få henne til Norge? Det er dessverre ikke noe spesielt vi kan gjøre for å få henne til Norge, det eneste er å promotere henne skikkelig for det norske folk og håpe på det beste! Jeg tipper veldig mye på at hvis hun skal på en verdensturné snart, er Norge et av landene hun vil komme til! 

 

 

Noen flere spørsmål?

Julie
CATEGORY: Ukens spørsmål | 09.05.2013 | 14:30

Svar på noen spørsmål

Kan dere legge ut video hvis intervjuet kommer ut på f.eks youtube? Har kjempelyst til å se det! Ja, det blir lagt ut så fort som mulig!

 

På det bildet special thanks to.. Hvem snakker hun om i det nest siste avsnittet ? (to my biggest supporter...) Det er ikke lett å si! Ihvertfall sånn som jeg har fortsått det av de fleste på Twitter så tror de at det er om Wilmer. 

 

Jeg er egentlig en veldig stor Lovatic, men ble ikke med i Norske Lovatics før litt seint, så hva har egentlig skjed med Demi sitt ben? Hun gikk med krykker stakkar Hun brakk det for noen måneder tilbake! Blant annet på dette intervjuet forklarer hun mer hvorfor! 

 

Hvis det er  flere spørsmål så er det bare å spørre! 

 

Julie

 

 


CATEGORY: Ukens spørsmål | 24.02.2013 | 13:00

Ukens spørsmål #7

Random spørsmål: Tror du/dere at når først singelen (eller egentlig albummet også) kommer ut samtidig her som i USA? Unbroken brukte evigheter(noen måneder ca) med å bli tilgjengelig på norsk Itunes. Vi har venta lenge nok på den nye musikken hennes allerede så jeg bare lurer på om vi må vente enda lenger. Ettersom at det alltid har vært sånn at den norske iTunes har vært tregere med å fått Demi sin musikk tilgjengelig i Norge enn det den har vært i USA så er det større sjanse for at det blir sånn denne gangen også enn at det ikke blir det. Vi får bare vente å se! Men uansett da så kommer det garantert til å være tilgjengelig en video på Youtube like etter musikken er blitt tilgjengelig i USA som vi kan nøye oss med imens vi venter! 

 

Har dere noen sider som man kan kjøpe Samsung Galaxy S II Demi Lovato deksler?

Du kan prøve å sjekke ut på siden HER! Hvis ikke den siden funker for deg kan du bare søke litt rundt på Google vet du :) 

 

 

Flere spørsmål til neste Ukens spørsmål? 


CATEGORY: Ukens spørsmål | 23.02.2013 | 22:53

Påminnelse angående Ukens spørsmål!

Ikveld er siste sjanse til å stille spørsmål til Ukens spørsmål som blir svart på iløpet av morgendagen! 

 

 

Har dere noen spørsmål?


CATEGORY: Ukens spørsmål | 17.02.2013 | 19:21

Ukens spørsmål #6

Er det Wilmer og Demi på det ene bilde? Ja, det er det! Det er altfor mange som har hatt så mye imot Wilmer og jeg har ihvertfall innsett det blir helt feil. De har hatt noe ilag i en laang tid så det er tydelig at han betyr masse for Demi. Håper de aller fleste klarer å respektere han etterhvert og ihvertfall være glad på Demis vegne.. 

 

Er det bare meg eller er øyenbrynene hennes mindre? Eller kanskje jeg bare har blitt vant til det.. Haha. Elsk på denne bloggen <3  Hun napper de helt sikkert engang iblant som de fleste av oss andre jenter også gjør.

 

Et tips, savner litt Demi facts. Okei da må jeg få spørre hvilke facts dere vil jeg skal blogge om? Blir mye enklere for meg hvis dere gir noen eksempler på akkurat hva! 

 

Vet du av en nettside hvor man får kjøpt sånne wristband med "Lovatic" "Demi Lovato" "Stay strong" osv? Jeg bestilte mine to armbånd på Ebay ettersom at Demi ikke selger armbånd på sin egen nettbutikk. Klikk HER for å komme direkte til siden hvor jeg bestilte mine! Det står både "Demi Lovato" og "Stay Strong" på begge armåndene, på hver sin side. Og hvis det er noe annet dere lurer på angående bestilling av Demi ting på nettet er det bare å spørre! Har både bestilt disse to armbåndene som sagt og andre ting fra Demi sin nettside. 


CATEGORY: Ukens spørsmål | 12.02.2013 | 16:16

Ukens spørsmål #5

Hvor gammel var hun der? Rundt 11-12 årsalderen 


 

Har du en favorittsang av Demi? Har en spilleliste på Spotify hvor jeg har alle sangene hennes og de hører jeg på så si hver dag - så vil ikke si jeg har ÉN favorittsang, liker å høre på alle! 

 

Er det bare en singel, eller er det hele albumet? Hm det er det vel ingen av oss som vet enda. Noen tror det er hele albumet ettersom det har tatt såppas lang tid, andre tror det bare er singelen. Vi får vente å se! 

 

Har Demi brukt de klærne!? Ja, det er noen av Demis klær som kommer til å selges på denne nettbutikken!

 

Hva betyr MLB??? Svar i innlegg, hvis ikke ser jeg ikke hva du svarer Mange på Twitter tror kanskje "MLB" som Demi tweetet tidligere betyr "My Last Breath", kanskje det kan være en sang på det nye albumet, navnet på singelen, albumet ja hvem vet. Mange som tror mye forskjellig! 

 

Jeg tror jeg ikke får det til. Skal vi ikke skrive inn e-mailen adressen, deretter trykke på "confirm" fra mailen? Men så skjer det ingenting? Du har gjort det helt rett men det er bare veldig rart alt sammen akkurat nå! Twitter kontoen til Demi er også halvveis svart, ihvertfall der det egentlig skal være et ikon, header og bakgrunn. Vi får bare fortsette å vente! Skal prøve å oppdatere så mye som mulig fortsatt men jeg har også en del andre ting å tenke på. 

 

Flere spørsmål til neste gang? 


CATEGORY: Ukens spørsmål | 03.02.2013 | 21:41

Ukens spørsmål #4

Kan du legge flere sånn bilder ut av Demi? Hun er så pen uten sminke! Og kanskje du kan gi tips om hvor du finne disse bildene? Linke til en side eller noe sånt

Først - ja jeg skal prøve å legge ut flere sminkefrie bilder av Demi! Og et tips hvor jeg finner sminkefrie (eller generelt egentlig) bilder av Demi er på weheartit.com. Jeg går ut ifra at de aller fleste vet om weheartit siden - det er ihvertfall en side stappet med bilder av alt mulig - og jeg bare søker på "Demi Lovato" enkelt og greit. Hvis det er noen spesielle bilder jeg er ute etter blir det selvfølgelig for eksempel - "Demi Lovato no makeup", "Demi Lovato 2008", "Demi Lovato red hair" ja dere skjønner sikkert. 

 

Hva er det egentlig Demi driver med nå? Skal hun snart lage nytt album? Eller film?

Det eneste vi har fått vite er at Demi holder på med sitt fjerde album, også er det en del personer som jobber rundt Demi som sier singelen hennes kommer ut ganske snart! 

 

Er det noen som vet hva det står på fingeren hennes?

Det står "ROCK N´ ROLL" på fingeren hennes. 

 

Kan du ikke blogge et innlegg om hvorfor du elsker Demi og hva du har av henne osv...kan du det?

Haha um hvis det er noe som er interessant så kan jeg sikkert det!

 

Spørsmål til neste gang? 


CATEGORY: Ukens spørsmål | 20.01.2013 | 19:03

Ukens spørsmål #3

Hvilken sider finner dere informasjon om Demi? Hehe

Altså jeg kunne ha gitt dere alle kildene vi finner updates på - men hva er da vitsen med at vi driver en blogg for at akkurat dere skal updates? Men det er ikke umulig å finne sider med updates på for dere heller, bare å søke rundt om på nettet! 

 

Jeg lurte på om dere kan skrive hvor Demi bor? (adressen til huset hennes liksom)

Demi bor i Los Angeles, California og så mye mer enn det er det vel ingen andre som vet. . . ?

På videoen her ser dere ihvertfall litt av det store paradiset til Demi. . Hun bor på en måte i sånn rekkehus veldig nærme byen er det sagt, men det er ikke hvilket som helst rekkehus selvfølgelig. Etter hun ga ut Stay Strong dokumentaren sin i 2012 husker jeg hun skrev på Twitter at hun hadde flyttet men ja, håper det her er et bra nok svar! 

 

Hvilken mobil har Demi?

Sist så jeg henne med en svart Iphone!

 

Kan dere legge ut Demi quotes?

Ja, skal prøve å få presset inn det engang iblant. Takk for tips! 

 
Har dere flere spørsmål til neste Ukens Spørsmål?


CATEGORY: Ukens spørsmål | 06.01.2013 | 13:13

Ukens spørsmål #2

Demi skal jo til Europa snart, og jeg har så lyst til å dra. Det jeg ikke vet er hvor hun skal ha konsertene? Åja, vet dere et sted jeg kan kjøpe billett?

Altså, jeg og Mette som blogger på bloggen her vet jo ikke noe mer enn det dere har muligheten til å finne ut? Men jeg skjønner at vi som har en Demi blogg kanskje er litt mer oppdaterte på Demi. Det er ikke noen i Demi sitt team som har bekreftet at hun skal komme til Europa enda, men på siden HER står det at hun skal komme i løpet av 2013! Det er ikke lagt til noen bestemt plasser og heller ikke hvilken datoer. Vi alle får bare be om at hun kommer i år! Ellers virker siden det står på en veldig ekte side -  fordi jeg sjekket konsertene til de andre artistene og det stemmer veldig bra! Og hvor du kan kjøpe billett - når det først kommer ut datoer og tilgang til å kjøpe billetter blir det nok ikke noe problem å finne ei side å bestille fra, kan heller skrive innlegg om det når vi vet noe mer! 

 

Vet dere om Demi skal ha konsert i Norge snart? Isåfall, tror dere det blir vanskelig å få tak i billetter?

Nei det vet vi ikke! På siden jeg linket til i forrige spørsmål står ikke Norge engang på alternativene til hvor Demi kanskje vil ha konserter. Men blant annet så står København, Stockholm, Amsterdam, Paris, London osv der! 

 

 

Noe dere lurer på til neste gang? 

 

-Julie


CATEGORY: Ukens spørsmål | 27.12.2012 | 14:27

BEGYNNER MED UKENS SPØRSMÅL

Vi tenkte å begynne med "ukens spørsmål" på bloggen! De fleste av dere vet sikkert hva det er fra å ha sett det på andre blogger - men det fungerer ihvertfall sånn at dere har muligheten til å stille oss spørsmål iløpet av hele uken, også svarer vi samlet på alle spørsmålene hver søndag (for eksempel). Vi har fått inn noen spørsmål som jeg tenkte å svare på nå men fra og med idag kan dere stille spørsmål når dere vil så svarer vi på alle hver søndag fremover! 

 

 Holder Demi på med noen nå?

Det er ikke lett å si! Selv sier Demi at hun ikke dater noen for øyeblikket men litt privatliv må hun også få selvfølgelig. Noen tror hun dater Wilmer Valderrama, andre tror ikke det - så ja, det er opp til hver enkelt hva de tror på og ikke! 

 

Hvor lenge har du vært Lovatic og har dere Twitter?

Jeg har vært Lovatic i ett og et halv år, begynner å nærme seg 2 år! Min medblogger Mette har vært det siden... haha nå ble jeg litt usikker og jeg tar en sjanse på å skrive siden april i år. Jeg har to Twitter kontoer - @TeamDLLovatics og @_Julieervik og Mette - @metlva 

 

 Kan jeg bruke bildet som ikon på Twitter? 

Det er greit hvis du gir creds til oss som lagde bilde.

 Har dere noen spørsmål til neste gang?